ایران تا ۲۰۱۵ صاحب فن آوری موشک های قاره پیما می شود

با وجود کسری بودجه سنگین دولت آمریکا و کاستن از بودجه بخش های درمانی و آموزشی در این کشور، نمایندگان کنگره بدنبال تصویب طرح سپر موشکی با هزینه سرسام آور ۸.۵ میلیارد دلار برای حفاظت از ساحل شرقی آمریکا از حملات موشکی هستند.
 
این نمایندگان مدعی شده اند که ایجاد سپر موشکی به منظور حمایت از شهرهای ساحل شرقی آمریکا در برابر موشک های قاره پیمایی که "ایران تا سال ۲۰۱۵ خواهد ساخت، ضروری است!
 اکنون آمریکا دارای یک نظام دفاع موشکی در کالیفرنیا و آلاسکا است که برای حفاظت از سواحل غرب این کشور ساخته شده اند.
 
آنطور که حافظه تاریخی مردم ایران به یاد دارد، دولت آمریکا و دول متحد آن همواره از تلاش ایرانیان برای دستیابی صلح آمیز به انرژی هسته‌ای و منافع اقتصادی آن، به عنوان ابزاری برای فشار سیاسی بر علیه ایران استفاده کرده‌اند.
قابل توجه است که ادعای دولت‌های غربی درخصوص تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای، ده‌ها سال است که در حال تکرار است و طی این ده‌ها سال، در هر بار اتهام زنی، عنوان شده که ایران طی حداکثر یکی دو سال دیگر، به سلاح هسته ای دست پیدا می‌کند!
جان گلاسر طی گزارشی در سایت آنتی وار با عنوان "30 سال انحراف افکار عمومی درباره برنامه هسته‌ای ایران" به بررسی همین موضوع پرداخته است:
«کرستین ساینس مانیتور» گاه‌شمار سی ساله‌ای از هشدارهای داده شده نسبت به توانایی هسته‌ای ایران و نزدیک بودن دستیابی ایران به بمب اتمی، تهیه نموده است.

1984: منابع اطلاعاتی آلمان غربی اعلام کردند که ساخت بمب هسته‌ای ایران وارد مراحل پایانی شده است.

1992: نتانیاهو، نماینده مجلس اسرائیل، به سایر نمایندگان مجلس می‌گوید که ایران بین 3 تا 5 سال دیگر توانایی تولید سلاح هسته‌ای را بدست خواهد آورد. شیمون پرس، وزیر خارجه اسرائیل به تلویزیون فرانسه می‌گوید که ایران تا سال 1999 کلاهک‌های هسته‌ای خود را مستقر خواهد کرد.

1995: نیویورک تایمز طی گزارشی اعلام می‌کند که آمریکا و اسرائیل در مورد قریب‌الوقوع بودن تولید سلاح‌های هسته‌ای توسط ایران (ظرف 5 سال آینده) نگران هستند.

1998: نیویورک تایمز گزارش می‌دهد که توسعه موشک‌های دوربرد توسط ایران حاکی از آن است که ایران در پی دستیابی به سلاح هسته‌ای است. دونالد رامسفلد، وزیر دفاع سابق آمریکا به کنگره گزارش می‌دهد که ایران توانایی ساخت موشک بالستیک قاره پیما که ایالات متحده را مورد اصابت قرار دهد، ظرف مدت 5 سال دارد. سیا یک بازه زمانی 12 ساله را در نظر گرفته بود.

2002: سیا هشدار می‌دهد که خطر موشک‌های مجهز به سلاح هسته‌ای ایران بالاتر از خطر موجود در دوران جنگ سرد است. یکی از نهادهای اطلاعاتی اسرائیل می‌گوید که ایران تجهیزات نامعلومی از غنی‌سازی اورانیوم دارد که ناقض مقررات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است.

2004: کالین پاول، وزیر خارجه آمریکا ادعا می‌کند که ایران در حال فعالیت بر روی تکنولوژی سوار کردن کلاهک‌های هسته‌ای بر موشک‌ است. او می‌گوید که اطلاعات ما فقط در مورد این نیست که ایران موشک دارد بلکه اطلاعاتی داریم که نشان از تلاش این کشور برای تلفیق موشک و کلاهک هسته‌ای دارد.

2005: ایالات متحده آمریکا سند 1000 صفحه‌ای ارائه می‌دهد که از یکی از لپتاپ‌های ایران اخذ شده و جزئیات آزمایش بزرگ هسته‌ای و موشک مسلح به کلاهک هسته‌ای را فاش می‌کند.

2006: سیمور هرش، مقاله نویس نیویورکر می‌گوید که منابع آمریکا خبر از حمله اجتناب ناپذیر پیش دستانه علیه ایران  می‌دهند.

2007: بوش و چنی تأکید می‌کنند بر حمله قریب‌الوقوع علیه ایران اگر ایران از برنامه‌های هسته‌ای خود دست نکشد.

جان گلاسر در ادامه آورده است: در سال‌های آینده نیز ما شاهد ادعاهای مقامات جنگ طلبی هستیم که مدعی تلاش ایران برای دستیابی به موشک های قاره پیما و سلاح هسته‌ای هستند و تهدیدهای مربوط به حمله پایانی ندارد.

Commenti